Uusi Mercedes-Benz B-sarja.

Uusi Mercedes-Benz B-sarja. Koska elämä.

Mercedes-Benz on luonut klassisen perheautonsa uudelleen dynaamisempana, mukavampana ja turvallisempana kuin koskaan aikaisemmin. Uusien teknisten ominaisuuksien ja muunneltavuuden ansiosta uusi B-sarja on auto joka sopii kaikkiin elämänvaiheisiisi. Uudet B-sarjan kohokohtina on mm. uuden sukupolven ajoavustinjärjeselmät, tyylikäs sisätila ja ”Wrap-around” -design sekä widescreen Cockpit ja LINGUATRONIC -puheohjausjärjestelmä.

Vakiovarusteina uudessa B-sarjassa mm.

  • Oppiva, puheohjattava MBUX-käyttöliittymä
  • LED High Performance -ajovalot
  • Aktiivinen kaista-avustin
  • Easy Pack -takaluukku
  • Peruutuskamera
  • Thermatic-ilmastointiautomatiikka

Mercedes-Benz B 180 d A Launch Edition Style alk. 36 969 €

Tyylikäs sisätila ja ”Wrap-around” -design

Tyylikäs sisätila ja ”Wrap-around” -design

Uusi B-sarja hurmaa jo sisään noustessa kokoluokkaansa nähden ainutlaatuisella sisätilallaan. Sen takaa ajattoman tyylikäs ”Wrap-around”-design. Siirtymät kojelaudan, keskikonsolin ja oviverhouksien välillä ovat sulavia ja matkustajat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi.

Uusimman sukupolven ajoavustinjärjestelmät

Uusimman sukupolven ajoavustinjärjestelmät

Uuteen B-sarjaan on saatavana erilaisia ajoavustinjärjestelmiä, jotka tukevat sinua kuljettajana ja helpottavat arkeasi. Kuten esimerkiksi aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC, joka voi säilyttää automaattisesti halutun etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon, tai aktiivinen jarrutusavustin, joka voi jarruttaa itsenäisesti hätätilanteessa.

Widescreen Cockpit ja LINGUATRONIC -puheohjausjärjestelmä

Widescreen Cockpit ja LINGUATRONIC -puheohjausjärjestelmä

Toimistossa, kotona perheen kanssa ja nyt myös uudessa B-sarjassa. Uusi B-sarja on varustettu luonnollisella, intuitiivisella puheentunnistuksella. Halutessasi voit kuitenkin suorittaa tärkeimmät asetukset myös kosketusnäytön tai Touch-Padin avulla.

Mercedes-Benz B 180 d A Launch Edition Style kokonaishinta alk. 36 968,73 €. (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €). Vapaa autoetu 730 €/kk, käyttöetu 565 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 125 g/km, EU-keskikulutus 4,8 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 30 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein.