Huolenpitosopimus Mercedes-Benz  vaihtoautoon

Mercedes-Benz Huolenpitosopimus – Paljon enemmän.

 

Huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: huolenpitosopimus kattaa sopimusaikana huollot ja korjaukset sopimusehtojen mukaisesti valtuutetussa Mercedes-Benz liikkeessä kiinteällä kuukausihinnalla. Kaikissa autoon suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään vain laadukkaita aitoja varaosia ja parasta sertifioitua Mercedes-ammattiosaamista.

Sopimus voidaan aktivoida vaihtoautoon, kun auton edellinen huolenpitosopimus on päätetty sopimusehtojen mukaisesti, auto on enintään yhdeksän vuotta vanha ja sen ajokilometrimäärä on enintään 190 000km.  Auto voi olla ostettu myös muualta kuin Vehosta tai Vaihto+ liikkeestä mutta tällöin sopimus tulee aktivoida kuukauden sisällä omistajaksi siirtymisestä, sopimuksen katkosaika voi olla enintään kaksi kuukautta, eikä autoon tule olla tehtynä ole tehty huolto- tai korjaustyötä tänä aikana. Kaikissa tapauksissa, uuden omistajan tulee tehdä sopimus kuukauden sisällä omistajaksi tulostaan.

Sopimus hinnoitellaan auton malli, ikä sekä arvioitu ajokilometrimäärän huomioiden ja myös sopimuksen aktivointimaksu määräytyy edellä mainittujen mukaan.

Mercedes-Benz Certified takuuvaihtoautoon voi aktivoida huolenpitosopimuksen aina autokaupan yhteydessä ilman aktivointimaksua.

 

Laajat ja laadukkaat palvelut käytössäsi

 

Huolenpitosopimus kattaa maahantuojan/valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot sekä normaalista kulumisesta ja käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset. Myös esimerkiksi polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihto huoltojen välillä kuuluu huolenpitosopimuksen piiriin. Sopimuksen palvelusisältöä voi kasvattaa myös seuraavilla lisäpalveluilla; renkaiden säilytyspalvelu, kesä- ja talvipyörien kausivaihdot sekä sijaisauto huollon/korjauksen ajaksi.

Huolenpitosopimusasiakkaana nautit myös vaihtuvista huolenpitosopimusasiakkaiden omista eduista, esimerkiksi Mercedes-Benz Collectionin etuhintaisista kampanjatuotteista.

 

Huolenpito joustaa ajosi mukaan

 

Huolenpitosopimusta voi jatkaa pisimmillään jopa 10 vuoteen tai 200 000 km asti. Sopimushinta määritetään ottaen huomioon auton ikä, malli sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta. Sopimusta voidaan muuttaa sopimuskauden aikana, mikäli vuotuinen ajomäärä poikkeaa alun perin arvioidusta ja muutos huomioidaan sopimuksen hinnassa. Myös sopimuksen lisäpalveluja voidaan muuttaa kesken sopimuskauden.

Sopimuksen voi milloin tahansa irtisanoa. Sopimuksen irtisanomisaika vaihtelee yhdestä kolmeen kuukauteen riippuen sopimuskaudesta. Sopimuksen irtisanomisen yhteydessä auton ajokilometrimäärä tarkistetaan ja mikäli se on ollut enemmän kuin sopimukseen on arvioitu, tehdään tasauslasku.

Mikäli sopimukseen merkitty ajokilometrimäärä ajetaan täyteen ennen sopimukseen merkittyä päättymispäivämäärää, eikä sopimukseen tehdä kilometrimuutosta, tulee sopimus maksaa myös ajallisesti loppuun asti.

 

Mitä hyötyjä vaihtoauton huolenpitosopimus tarjoaa?

  • Matala kynnys päästä mukaan autokulujen hallintaan.
  • Huolenpitosopimus sisältää huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen.
  • Huolenpitosopimuksella budjetoit kulut tasaisemmin eikä huolto- ja korjaustoimenpiteet aiheuta talouteesi kulupiikkejä.
  • Huolenpitosopimuksella varmistat, että sinulla ei ole ennalta arvaamattomia kuluja vioista tai korjaustarpeista.
  • Huolenpitosopimuksen vaihtuvat kampanjaedut ovat ulottuvillasi.
  • Huolenpitosopimuksen omaava auto on suosittu myös jatkossa, koska sopimuksen voi siirtää uudelle omistajalle ja uusi omistaja voi olla varma auton hyvästä kunnosta myyntihetkellä.
  • Sopimus on voimassa koko maan kattavassa valtuutetussa Mercedes-Benz huoltoverkostossa.

 

Huolenpitosopimuksen aktivointi

 

Huolenpitosopimuksen jatkon mahdollisuuden sekä aktivointimaksun suuruuden voit tarkistaa lähimmältä jälleenmyyjä/ huoltoedustajalta.