Veho GO Paras kuuluu kaikille.
Veho GO Paras kuuluu kaikille.
Edellinen
Seuraava

 

Veho Go. Paras kuuluu kaikille.

Kynnys uuteen Mercedes-Benziin on matalampi kuin koskaan. Veho GO -sopimuksella pääset nauttimaan ilman pääomia tai lainoja. Mercedeksen tinkimättömästä laadusta, mukavuudesta ja turvallisuudesta. Maksat vain kiinteän kuukausihinnan auton käytöstä, ja sopimuskauden lopuksi voit lunastaa sen itsellesi tai palauttaa liikkeeseen ilman huolta jälleenmyyntiarvosta. 

Kuukausihinta sisältää:
kiinteän kuukausihinnan
valitut kilometrit (esim. 10 000 km/vuosi)
määräaikaishuollot
h
uoltojen ulkopuoliset tekniset korjaukset
k
esä- ja talvirenkaat vanteineen sekä renkaiden vaihdot
Mobilo-liikkuvuuspalvelun

Kysy lisää myyjältä.

 

 

Veho Go -esimerkkihintoja

*Ensimmäisessä erässä on esimerkkilaskelmassa kuukausierän 599 € lisäksi 2 000 € valtion hankintatuki, joka haetaan kaupanteon yhteydessä valtiolta takaisin, mikäli auton kokonaishinta jää alle valtion asettaman rajan 50 000 € ja hankintaehdot täyttyvät.

Lue lisää hankintatuesta Traficomin verkkosivuilta täällä

EQA 250 Business kokonaishinta alk. 50 590 € (sis. alv:n ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 630 €/kk, käyttöetu 585 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 0 g/km, EU-keskikulutus 17,7 kWh/100 km. Leasingesimerkki: EQA 250 Business hinta toim.kuluineen alk. 50 590 €, kuukausierä 599 €/kk (kk-erä sisältää huolenpitosopimuksen sekä talvirenkaat). Ensimmäinen suurempi erä 2 599 €, sis. valtion sähköauton hankintatuen 2 000 €, jonka voi hakea tilaus- ja kauppasopimuksen yhteydessä valtiolta. Kuvan autot lisävarustein. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn. Ajotietokoneen kieli: suomi.